Menu

Vigtig sejr til 2. hold

image
02. oktober 2016 kl. 14:12

Efter en længere periode uden point var det med bange anelser at Nyborg Serie 2, tog i mod Marslev, som på pairet var en farlig modstander.

Der ud over kunne træneren konstatere at flere havde meldt ud at de skulle deltage i fredagens Oktoberfest, så også her var der lidt ekstra udfordringer.

Træneren havde klogt nok valgt at have focus på forsvaret, hvor både Junkcker og Olin stod godt i midten, men også et par gode figtende backs, hvor der var gensyn med unge Jeppe Kristensen, som ikke har kunnet spille i år pga. arbejde.

1 halvleg stod der Marslev på, men trods overvægt i spil havde de mere end svært ved at komme til farlige afslutninger og de som slap igennem blev stoppet effektivt af Dan.

Efter pausen kom vi lidt mere med i spillet og Kristoffer Ellegård fik på toppen lidt mere at arbejde med. Vi sætter os lidt mere på kampen og får scoret 2 gange. Marslev får i de sidste minutter reduceret til 2-1 direkte på frispark, men kom ikke nærmere.

Det var en vigtig sejr i kampen om at komme væk fra bunden og holdet skal roses for den fight og vilje som blev vist, trods omstændighedern.