Menu

Nyt i trænerstaben

image
18. august 2020 kl. 13:55

Kim Zangenberg er blevet forfremmet til 1. holdstræner, efter at have været assistenttræner. Kim er en træner med stor erfaring fra mange klubber rundt på Fyn. Kim har mange kompetencer som kan bruges på en fodboldbane, han er meget social og kan snakke med alle. Kim startede 1. august 1980 som ungdomstræner i NGIF Fodbold, og har haft mange ungdomshold i vores klub, samt han tidligere har været 1 holdstræner i NGIF. Kim er 56 år, bosiddende i Nyborg og NGIFer i hjertet.

Mathias Høj Korsgaard Voss, også kaldet Sovs (30 år) er ny spillende assistenttræner.
Sovs er oprindelig fra Odense men er tilflytter til Nyborg, Sovs har været i klubben af et par omgange, men vendte tilbage sidste sommer efter en afstikker til en Odense klub. Sovs er en god social ung mand, som kan sætte gang i omklædningsrummet og han skal nu til at suge til sig som spillende assistenttræner. Sovs er samtidig suppleant i bestyrelsen, hvor han gør et stort arbejde for klubben.

Magnus Hvidtfeldt (21 år) er ny holdleder for vores 2. hold i serie 4. Magnus er en ung frisk gut som har været ungdomsspiller i NGIF Fodbold, men er nu blevet seniorspiller og tager sig af 2. holdet til deres kampe.

Luk