Menu

NGIF fodbold

image
20. december 2021 kl. 16:09
Nyhedsbrev

Kære Medlemmer/Trænere/Ledere/Forældre

 

Fodbold året 2021, er ved at gå på held, året har været en blanding af restriktioner, fodboldkampe, sociale arrangementer i det små, men vi alle nåede igennem det, på flot vis. Hvis vi kigger på vores forskellige hold i klubben, har de klaret sig godt igennem året, vi har haft hold der har været til forskellige ungdomsstævner rundt på Fyn, vi har haft ungdomshold der har været i Jylland for at spille kampe, vi har klubbens 1. hold som i foråret 2022, skal spille kval til Albani serien, klubbens 2. hold skal spille kval til Serie 3. vores ældste ungdomshold, har klaret sig rimeligt igennem sæsonen. Vores Veteraner spiller deres turnering i OB70 regi. Vi har fået stablet Motionshold 40 plus, på benene, som træner fast hver onsdag.

 

Vi har en flot flok trænere og ledere i klubben, som gør et kæmpe arbejde for at få vores unge mennesker til træning og kamp, de hygger sig både på og udenfor banen. Vi har folk som sælger juletræer på torvet. Vi har folk der ofte hjælper i NGIF Koncertudvalg. Klubben kan altid bruge nye forældre, spiller eller træner der gerne vil give en hånd til forskellige opgaver i klubben.

 

I årets løb har klubben også, fået en del legater til vores ungdomsafdeling, vi har søgt legat til ny måltavle, der vil blive sat op på stadion i løbet af foråret. I det nye år får klubben ny tøjsponsor, som er Puma og man har valgt at prøve Unisport som tøj og materialeleverandør. I den forbindelse vil der i løbet af det nye år tilgå tilbud på klubbens forskellige medier.

 

I november blev der afholdt Generalforsamling, klubben takker den afgående forkvinde Helene Præstholm, for indsatsen og byder i den nye bestyrelsessammensætning velkommen til Aria Kalantary. Aria er spiller på klubbens 1. hold og har også været træner i ungdomsrækkerne.

 

Husk at støtte vores sponsorer de støtter os. F.eks. kan man tilmelde sig OK Benzin og derved støtte klubben, de har også en APP.

 

Til sidst vil klubbens bestyrelse, ønske jer alle en Glædelig Jul, samt Godt Nytår, håber at se alle på lægterne til de forskellige kampe, både i Ungdoms og Seniorrækkerne.

 

På Bestyrelsen vegne

 

Formand Torlak Aner Hansen

Kasser Steen Johansen

Ungeleder B og B - U12 Jens Grymer

Ungeleder U13 - U19 Henrik Gaunsbæk

Seniorformand Mathias Høj Korsgaard Voss

Materialemand Kenneth Juel

IT Ansvarlig Aria Kalantary

Luk