Træningskampe

image
23. februar 2016 kl. 19:38

I weekenden vi lige har haft, var 3 af klubbens herre senior hold i kamp.

Lørdag eftermiddag spillede Black og Mikkel`s serie 3 mod Fraugde fra serie 2. Og det blev desværre en 3-5 nederlag, Men Nyborg var foran 3-1 indtil 35 min før tid, men kræfterne slap desværre op.

Nyborg`s mål blev lavet af  Rasmus Florzcak, Tim Larsen og Rasmus Dokkedal

1 holdet spillede også lørdag hvor de var en tur i Aarslev. Her blev det til en 2-6 sejr. Nyborg startede bedst ud og var spilstyrende, men det var Aarslev som kom foran 1-0, som også var resultatet ved halvleg.

I starten af 2 halvleg sad Aarslev på alt, og bragte sig også foran 2-0, Aarslev fortsatte med at være bedst indtil 60 min. Herfra gik det stærkt, hvor Nyborg overtog alt og scorede 6 mål på de sidste 30 min.

Og gode gange 3 blev det en målrig affære når de 2 hold mødes.

Målene blev scoret af. Rene Henriksen 2, Mads Andersson 2, Andreas Møllebæk 1, Daniel Schach 1

Søndag formiddag var der så træningskamp for 2 holdet, mod Aunslev. Det blev til en 4-2 sejr, hvor holdet spillede noget flot fodbold de første 35 min, og kom til mange chancer. Ved halvleg stod der 2-0 på tavlen.

2 halvleg blev en rodet omgang, Nyborg kom til en del chancer, dårlige afslutninger, for meget på egen hånd resulterede blot 2 mål. Det lykkes også for Aunslev at score 2 mål i de sidste 15 min.

Målene blev scoret af Andreas Møllebæk 2, Jeppe Møller 1, Rasmus Buhl 1.

Den kommende weekend er 1 holdet de eneste der skal spille træningskamp, hvor de hjemme tager imod Upperud