Menu

LigaBold Awards 2015

image
16. januar 2016 kl. 17:30
Fjeldsø nomineret i kategorien Årets Spiller

LigaBold Awards 2015 fortsætter med at præsentere de nominerede, og her er de nominerede i kategorien Årets Spiller i Albaniserien.

Flere spillere har gjort en fremragende figur i 2015, og i dag hylder LigaBold de spillere der har leveret en ekstraordinær indsats på grønsværen. 
Her er de nominerede til Årets Spiller i Albaniserien:
 
- Ronny Larsen, B1913
Larsen er en af de mest spændende spillere i Albaniserien. Han er uforudsigelig i sit spil og kan afgøre kampe på egen hånd. Larsen er frygtet af alle modtandere i rækken.
 
- Kasper Holmbech, Aarslev BK
Holmbech er topscorer i Albaniserien, hvor han ene mand kan afgøre de fleste kampe. 
 
- Simon West, Aarup BK
Mr. Aarup har haft et fremragende 2015 i Aarup, hvor han med sin hurtighed og udfordrende spillestil skaber chancer og er konstant målfarlig. 10 assists og 7-8 mål dette efterår.
 
- Nikolaj Thomsen, Langeskov IF
Langeskov-drengen har været fremragende for sæsonens overraskelse i Albaniserien. Thomsen har et højt topniveau, og så er den offensive midtbanespiller begyndt at krydre sit spil med mål. 
 
- Morten Nielsen, SSV Højfyn
Morten Nielsen har udviklet sig enormt i takt med SSV Højfyns præstationer. Nielsen præsterer på et stabilt, højt niveau og har måske endda niveauet til at spille på højere niveau.
 
- Nermin Fejzic, OB
Fejzic er den ubestridte profil hos OB, og det er endda blevet til kampe for Superligareserverne i denne sæson. Fejziz er den suveræne topscorer for OB.
 
- Johan Emil Østergaard, Næsby
Johan Østergaard har sammen med Simon Larsen spillet fremragende i Næsbys offfensiv i 2015. Det er især fremragende med tanke på, at Østergaard er 1. års senor.
 
- Oscar Clemmesen, Morud IF
Clemmesen har udviklet sig eksplosivt i 2015, hvor han konstant leverer gode præstationer på højre back. 

- Jonas Villemose, Otterup B og IK
Villemose er den kreative kraft på Otterupmandskabet. På trods af sin unge alder, så tager Villemose ansavr, og meget af spillet går igennem Villemose.
 
- Nikolaj Just, OKS
Just leverer altid en dyb seriøs indsats med sin fodbold. I OKS er han gået forrest hos oprykkerne, og så kan han bestride alle positioner i forsvaret.

- Nicklas Fjeldsø, Nyborg G og IF
Fjeldsø har haft et fremragende 2015 i Nyborg, hvor det både er blevet til en oprykning og en masse mål. 

- Morten Lind, Ø.B.
Lind vendte i sommer tilbage til Ø.B., hvor angriberen tidligere har fejret store triumfer. Lind tog hurtigt ansvar i klubben og præsterede mål og assists. Lind skifter denne vinter til OKS.
Husk at følge med på FaceBook; facebook.com/ligabold.
Så kan du deltage i afstemningen i forbindelse med LigaBold Awards. Afstemningen løber af stablen i næste uge.
Luk