Menu

NGIF Fodbold indgår samarbejdsaftale med Brøndby

image
02. maj 2018 kl. 09:46

Vi har igennem mange år haft et sammenarbejde med OB med henblik på at udvikle klubben og trænerne. Dette samarbejde fik vi ikke nok ud af, derfor har vi opsagt vores aftale med OB og Øens hold og indgået en ny med Brøndby, vi håber og tror på at dette sammenarbejde vil bære mere frugt.

Et samarbejde med en af Danmarks bedste klubber inden for ungdomsfodbold vil for Nyborg G&IF Fodbold betyde et kvalitetsmæssigt løft af vores ungdomstrænere og dermed medvirke til udviklingen af alle vores ungdomsspillere på alle niveauer og klubben generelt, vi håber også, at dette samarbejde kan udvikle og uddanne trænere og spillere, så vi kan fastholde talentfulde ungdomsspillere i klubben længere end ellers, og samtidig kan samarbejdet hjælpe os et stort skridt på vej til at nå vores ambition om at være Nordeuropas bedste, dejligste, friskeste og mest attraktive ungdomsafdeling i en breddeklub.

- Vi er en breddeklub, så vi vil gerne udvikle alle vores spillere. Hvis vi har nogle talenter, vil vi gerne holde så længe som muligt på dem i den lokale klub. Vi er selvfølgelig ikke blåøjede, og selvfølgelig vil de gerne have vores talenter, men slet ikke så tidligt. Vi vil bare gerne gøre det senere, ikke når de er 10-12-13 år.

Vi er bevidst om, at der givetvis er nogle OB-fans i Nyborg, der er kede af valget, men valget er truffet med den lokale klubs velbefindende for øje.

- Brøndby tilbyder noget, som ligger os nært. De kom med et bedre tilbud, som passer til os. Vi syntes, der var et godt match. Brøndby har samme tanker om at udvikle talenter i egen klub, og de vil komme til os og hjælpe med trænerudvikling.

- Så hvis man skal sige det helt kort på én linje, så har Brøndby meget mere at tilbyde, som passer til os. Det gælder trænerudvikling, klubudvikling og spillerudvikling.

Læs mere her:

https://brondby.com/nyhed/2018/05/01/netvaerket-af-klubber-udvider-til-fyn

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/broendby-stjaeler-samarbejdsklub-fra-ob-jeg-kan-ikke-rigtig-se-ideen

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/breddeklub-valgte-broendby-over-ob-de-havde-meget-mere-tilbyde