Menu

Indmeldelse

Velkommen til Nyborg G&IF Fodbold 

Indmeldelse (se her under)

Du tilmelder dig i en af vores afdelinger, hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold (efter køn og alder). Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort og udmeldelse kan først ske igen ved næste kontingentopkrævning. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard.
Vi tilbagebetaler IKKE allerede opkrævet kontingent.

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til henrik.gaunsbaek@gmail.com
Vi tilbagebetaler IKKE allerede opkrævet kontingent.

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Nyborg G&IF eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Udmeldelse

Ved udmeldelse skal der sendes en email til henrik.gaunsbaek@gmail.com med navn og adresse samt hold man har spillet på.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på tel.: 25406612 eller henrik.gaunsbaek@gmail.com, hvis du har spørgsmål vedr. kontingent.

Luk