Menu

HJÆLP!!!

image
23. august 2018 kl. 13:03

Kære Fodboldvenner


Vi har et luksus/positivt problem i ungdomsafdelingen.

Vi oplever massiv tilgang af medlemmer og vi har været nødsaget til at lukke for tilgang i følgende årgange 2011, 2012, 2013

Dette tiltag har vi taget for at sikre kvaliteten i træningen, for at sikre at vores medlemmer får den træning de fortjener (dvs. max 8-10 spillere pr. træner) og har de materialer til rådighed som det kræver (nok bolde, nok kegler og nok slag osv.).

Ikke mindst er det for at sikre vores frivillige træneres tarv og tilfredshed, og for ikke at overbelaste dem, da vi er rigtig glade for hver og en af dem og ønsker at værne om dem og passe godt på dem (uden dem ingen hold).

Vi har kørt forskellige "kampagner" for at få forældrene til at tage mere ansvar og deltage og det er også tildels lykkes og alle hold er lukket for tilgang med den option at stiller en forældre op som frivillig træner og tilbyder sin hjælp er der åbent for vedkommendes barn.

Så har du eller kender du en som har lyst og energi til at give en hjælpende hånd med at træne de dejlige børn, så er det nu at du skal melde dig.

Kontakt Ungdomsformand Henrik Gaunsbæk på henrik.gaunsbaek@gmail.com