Menu

Trænere søges til Serie 1 og Serie 4 i NGIF Fodbold

image NGIF Fodbold (Nyborg) Søger træner til vores Serie 1 og Serie 4 hold.
01. november 2021 kl. 17:11
Trænere søges til Serie 1 og Serie 4 i NGIF Fodbold

NGIF Fodbold (Nyborg) Søger træner til vores Serie 1 og Serie 4 hold.

Vi søger en ambitiøs træner til vores S1, som vil løfte vores 1. hold til næste step. Vi er en klub i udvikling, med en stor U18/U19 trup som banker på døren, til seniorrækkerne. Vi har også øvrige hold i ungdomsrækkerne. Vores spillertrup ligger på 32 spillere i Seniorrækkerne, og ofte er der ungdomsspillere med på vores Seniorhold. Ansættelsen vil være fra 01.01.22.

Vores kommende træner til 1. holdet, skal vægte spiller og hold udvikling højt. Fokusere på fællesskabet, at det os er en socialt god og homogen spillertrup. Du vil som træner kunne sparre med klubbens øvrige trænerteams, du skal kunne samarbejde med 2. holds træneren, om fællestræninger.

Den nye 2. holds træner overtager et ungt hold i udvikling, der i næste halvsæson, skal spille om oprykning til Serie 3. 2. holds træneren skal sparre med 1. holds træner, samt med øvrige trænere i klubben.

Fælles for begge hold er at klubbens ambitioner et 1. hold i Albani serien og et 2. hold som følger trop i underliggende serie. Henvendelse kan ske til Seniorformand Torlak Hansen, tlf. 40341956, eller Bestyrelsesmedlem Mathias Høj Korsgaard Voss tlf. 42788880.