Stor sejr til pigerne

image
15. april 2017 kl. 10:02

Skærtorsdag formiddag spillede Nyborgs damer deres 2. kamp i Albaniserien mod Årslev.

Træner Morten satsede fra kampens start på højt pres for at stresse modstanderen og allerede efter 4 minutter kunne Nyborg bringe sig i front. Pigerne fortsatte det hårde pres, vandt deres dueller og spillede sig frem til mange flotte mål og chancer.

3 mands forsvaret lukkede Årslevs omstillingerne sikkert ned. Kort før pause lykkedes det dog Årslevs damer at reducere til 4-1. Årslev kom bedst fra start på 2. halvleg og fik hurtigt reduceret til både 4-2 og 4-3 på et for passivt Nyborg hold. Pigerne tog fat i nakken på sig selv og begyndte igen både at vinde dueller og spille det spil, som de er gode til. Det betalte sig hurtigt, og pigerne kunne forsætte målfesten.

Resultatet blev hele 9-3 til Nyborg. Meier med 4mål, Christina med 2, Tenna, Emma og Mia med et enkelt. Kampens spiller blev Mette, der arbejdede som en okse i Nyborgs forsvar.