image
18. april 2017 kl. 21:03

Følgende artikel er fra Fyens.dk

Fodbold, Fynsserien, Nyborg G- & IF-Munkebo BK 1-3 (1-1)

Nyborg har ofte haft problemer med Munkebo, og dagens kamp i Nyborg blev ingen undtagelse. Bundholdet, med kampens bedste spiller, Mads Kjærgaard, som den altdominerende skikkelse, fik forårets første point, og det kunne der ikke indvendes noget imod, for Nyborg brændte chancer på stribe, mens forsvaret ofte var for nemme, at bringe ud af balance. En tidlig føring til Nyborg og overvægt i spil og chancer blev ikke udnyttet, og i stedet blev det kort før pausen 1-1 efter et korrekt dømt straffespark. Banen, der efter en kraftig byge blev tung og glat, var ikke til fordel for forsvarene, men udeholdets angribere fik mest ud af den situation, og udspillede flere gange Nyborgs forsvar, og havde mulighed for flere end de to scoringer, der faldt efter pausen.