God start af pigerne

image
28. marts 2018 kl. 10:34

Lørdag d.24 Marts kl.1500 Nyborg-Bolbro 7-1

Nyborg gif kom godt fra start, spillede sikkert rundt med bolden og fik mere og mere mod på at angribe og efter nogle halve forsøg, lykkedes det efter ca.10 min. Camilla Maier at bringe Nyborg foran 1-0 . Det begyndte at ligne spil til et mål, men bare små 5 min. efter får Bolbro et frispark et godt stykke uden for feltet, som efter et godt sparket frispark ramte en Bolbro spiller i feltet og hun kunne udligne til 1-1.
Det gav Bolbro blod på tanden og trods Nyborgs store spilovertag, lykkedes det ikke Nyborg at score yderligere i første halvleg mod et godt kæmpene Bolbro hold.
Nyborg åbnede 2. Halvleg med stort spilovertag og spillede sig tættere og tættere på en scoring. Der gik heller ikke lang tid før Camilla Maier kunne sætte sit 2. mål ind og selvom luften gik lidt af ballonen hos Bolbro, lykkedes det alligevel at bryde Nyborgs gode spil i en periode, hvor Bolbro også skabte et par gode chancer, men Maria Christensen i nyborgmålet havde et par flotte og meget vigtige redninger der hindrede Bolbro i at komme ind i kampen. Efter Christina Helge før pausen var blevet skiftet ud (pga. En hård tackling som dommeren underligt nok ikke takseret til et frispark ) blev hun ca. midt i 2. Halvleg skiftet ind igen og efter 30 sek. scorede hun til 3-1

Bolbro havde et par få gode periode mere, men igen var Maria i Nyborg målet med til at afværge de få chancer de fik og da Sofie Christensen scorede til 4-1 på hovedet efter et perfekt hjørne spark, så stod der Nyborg på resten af kampen.

Det blev både til 5-1 ,6-1 og 7-1 de sidste 3 mål blev scoret af Mia Hansen , Sara Knudsen ( flot mål sad oppe i det ene hjørne) og Camilla Maier Fuldendte sin flotte indsats med hattrick og en super start på sæsonen for pigerne og super indstilling over hele linien.

Sofie Marie Christensen blev af holdkammeraterne kåret til kampens spiller.