Menu

Sikker sejr over Langeskov

image
14. august 2015 kl. 07:04

Langeskovs afbudsramte mandskab var dårligt kommet på banen til onsdagens pokalkamp mod fynsseriekollegaerne fra Nyborg, før gæsternes Andreas Møllebæk havde udnyttet en blottelse i hjemmeholdets og bragt Nyborg i front. Bare fire minutter senere led pokaldrømmene endnu et knæk da Mads Anderson bragte Nyborg på 2-0 efter endnu en blottelse i hjemmeholdets rystende usikre forsvar. Midtvejs i halvlegen var det så Nyborgs veteranangriber Kristoffer Ellegaard som med to scoringer på 10 minutter definitivt afgjorde kampen til gæsternes fordel i en halvleg som total var domineret af Nyborg. Langeskov var langt fra farlige frem af banen og hjemmeholdets farligste "forsøg" før pausen var en tilfældig løs bold uden adresse ind i feltet, men bolden endte sikkert i gæsternes målmands sikre favn.

Efter pausen kom hjemmeholdet langsomt lidt ind i kampen uden at der var fare foran gæsternes mål, men til gengæld virkede Nyborgs angrebsspil ikke så giftigt som før pausen. Eneste undtagelse var Nicklas Fjeldsø, som havde flere giftige ryk ind i banen og helt fortjent var det da også hans anstrengelser som endte med halvlegens eneste scoring til slutcifrene 5-0 til Nyborg.