Menu

Målmandstræner Erik Nielsen udtaler sig til Ligabold.dk

image
13. oktober 2015 kl. 12:26

Nyborg spillede uafgjort med Langeskov i Østfynsk lokalbrag

Af Jonas Hagemann Jensen | 12/10/2015 | 17.16

Erik Nielsen, målmandstræner hos Nyborg G & IF, har talt med Ligabold.dk efter holdets seneste kamp. Læs blandt andet hvad de kan tage med videre fra opgøret.

Hvad blev resultatet og hvilken kamp blev det?

- Vi spillede 1 - 1 i det østfynske lokal opgør mod Langeskov i Langeskov. Det blev som et lokal opgør skal være. Masse af nærkampe, intensitet, to gode mål og generelt en underholdende kamp. Langeskov havde nok bolden mest, mens vi hele tiden var farlige på vores omstillinger. Så egentligt et fair resultat - set ud fra farlige chancer og set med med vores briller. Og så var vi endda tæt på at snuppe alle tre point til allersidst i kampen på en stor chance.

Udfra opgøret, hvilket modstander var det så stod overfor?

- Et fysisk stærkt og godt spillende Langeskov mandskab som var gode til at spille bolden rundt. Men vi havde lært på lektien og stod bl.a. godt i det defensive.

Hvis du skal give en vurdering af jeres muligheder i efterårets resterende program. På hvilke områder skal I så lykkedes for at få det optimale ud af kampene?

- Vi skal fortsætte det vi har fået opbygget og lært. Det betyder bl.a. at være 100% klar og fokus fra første til sidste fløjt og at der ikke er noget som kommer nemt til os. Vi har fået 7 point i de sidste 4 kampe hvilket ikke har været hverdagskost for os i Fynsserien. Vi tror på det og jeg er overbevist om at vi får flere point i de sidste 3 kampe, som er mod Allesø, B1913 og ØB.