Menu

Ærgerligt nederlag

image Patrick Johansen valgt til kampens spiller
28. marts 2016 kl. 17:05
Et ærgerligt 2-4 nederlag blev resultatet af første kamp mod KRFK hvor en stærk vind fra syd/øst spillede en vigtig rolle.

Vi startede med vinden imod os og forsøgte fornuftigt nok at holde bolden ved jorden, men en bane som ikke var helt ønskbar og et hårdt fysisk spillende hold gjorde at vi ikke helt fik fast i 1. halvleg. Et mål dirkekte på hjørnespark i det 7 min. vidner mere om vindens betyding for kampens udfald i dag end om egentligt dårligt forsvarsspil, selvom dette naturligvis ikke burde ske. Et forsvar som set udefra virkede lidt tamt, da KRFK spillede sig igennem midten og scorede, bragte kRFK foran 2-0 i det 21 min.

I det 37 min. blev endnu en høj bold sparket ind i vores felt, et blødt hovedstød forlængte boldens svæv henover en sagesløs Casper Vous, 0-3 ved pausen.

I 2. halvleg hvor vi har vinden med os bliver det stort set spil til et mål, et hårdt arbejdende og godt fightende Nyborg mandskab kæmpede bravt videre. Midtbanen ved René, Ander og Rasmus J havde flere gode forsøg men desværre ikke heldet. I det 65 min. lignede det set ude fra et klart straffe til René, men fløjten forblev tavs, Kris havde umiddelbart en afslutning her lige efter som burde have givet mål. I det 74 min. lykkedes det for KRFK at spille sig til baglinien, hvor en flad aflevering ind i feltet passerede uhindret hen til den eneste KRFK spiller som var løbet med helt op i feltet, bagud 0-4 med små 20 min. igen.

Kort efter havde vi lidt held med os da en lang aflevering fra Patrick ind i feltet "sejlede" hen over alt og alle og endte i målet til 1-4. Med små 10 min. igen lykkedes det for en passiveret Fjeldsø at hamre bolden i mål til 2-4 efter et flot angreb. Nu havde vi travlt. Vi pressede hårdt og KRFK havde det mere end svært ved at spille sig over midten.

Fjeldsø havde direkte på frispark målmand nede at ligge og repost falder lige ud til os, men en svag afslutning giver målmanden en dobbeltredning. Vi holder presset og flere store chancer opstår i de sidste minutter, i det 86 min. får Michael J gult på en forseelse vi ikke kunne se derfra hvor undertegnede sad, men trods undertal får vi stadig tilkæmpet os flere chancer, men havde desværre ikke det fornødne held i dag.

Overordnet set var det positivt, at se den vilje og fight der blev lagt for dagen, et par gode præstationer af debutanterne Jacob Larsen og Jacob Nielsen lover også godt, men ærgerligt var det at Fjeldsø i de sidste minutter ikke kunne bevarer roen og fornuften og får rødt

Stort tillykke til Patrick med valget til kampens spiller og til Jeppe Møller som vandt ved lodtrækningen.